Yabancı Diller

Program Geliştirme ve Materyal Hazırlama Birimi

Üniversitemizin kendini sürekli geliştiren ve yenileyen bir kurum olması itibarı ile Hazırlık Okulumuz İngilizce eğitim içeriğini ve kalitesini sürekli olarak geliştirmeyi amaçlar. Müfredat ve Materyal Geliştirme birimi İngilizce Hazırlık okulunun bünyesi içinde yer alır ve bu anlamda önemli bir rol oynar. Bu birimin temel görevleri şunlardır.

- Eğitim-öğretim yılı boyunca süren İngilizce hazırlık programının müfredatının hazırlanması ve geliştirilmesinden sorumludur.

- Hazırlık Okulu müfredatı içerisinde kullanılmasına karar verilen kitapları inceler ve eğitim felsefemizi göz önünde bulundurarak müfredatı tamamlayacak materyalleri planlar ve geliştirir.

- Ölçme ve Değerlendirme Birimi, idare ve okutmanlarla koordineli olarak çalışarak öğrenci ihtiyaçlarını saptar, müfredatın felsefe ve amaçlarını göz önünde bulundurarak bu ihtiyaçları giderecek materyaller geliştirir.