Yabancı Diller Yüksekokulunda “03-09 Kasım Organ Bağış Haftası” Konulu Konferans Gerçekleştirildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi İncirharmanı Kampüsü’nde Organ Bağışı Haftası münasebetiyle yetkililer tarafından Yabancı Diller Yüksekokulu ve Devlet konservatuarı öğrencileri ve personeli için konferans düzenlendi. 15 Kasım 2019 tarihinde Sağlık Bakanlığı bünyesindeki Atatürk Devlet Hastanesinde görev yapmakta olan organ bağışı il koordinatörü tarafından katılımcılara organ bağışının önemi ve ehemmiyeti hakkında önemli açıklamalar yapıldı. ‘Ülkemizdeki güncel organ nakli ihtiyacı, gerçekleştirilen organ bağışı rakamları ve katılımcıların organ bağışçısı olabilmek için gereken koşullar ile nasıl gönüllü organ bağışı yapılabileceği konularındaki sorularının yanıtlandığı konferans yoğun katılım ile tamamlandı.