Yabancı Diller Yüksekokulu’ nda 22 Ekim 2019 tarihinde Öğrenci Temsilci Toplantısı gerçekleştirildi.

22.10.2019 tarihinde Yüksekokul Müdürümüz Okşan Dağlı, Müdür Yardımcılarımız Ümran ÜSTÜNBAŞ ve Murat DEDE, Bölüm Başkanımız Olcay KABACALI ve Bölüm Başkan Yardımcılarımız Hasan Ayhan TEKELİ ve Hatice TOPTAN’ın katıldığı sınıf temsilcileri toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda sınıf temsilcilerine çevre temizliğinin önemi, geri dönüşüm kutularının doğru kullanımı ve sigara izmaritlerinin yerlere değil metal çöp kutularına atılması gerektiği konusunda bilgilendirme yapıldı. Ayrıca öğrencilerimizin Yüksekokul olarak çok hassas olduğumuz bu konudaki çözüm önerileri dinlendi ve değerlendirildi. Toplantının bir diğer maddesi olan 23.10.2019 tarihinde yapılacak olan ‘Pearson Assured Visit’ (Akreditasyon ziyareti) hakkında sınıf temsilcilerimiz bilgilendirildi. Son olarak öğrencilerimizin yaşadıkları sorunlar ve şikâyetleri dinlendi ve çözüm önerileri sunuldu. Yaşadıkları sorunları ve şikâyetleri bildirmeleri için izlemeleri gereken yollar anlatıldı ve sınıf temsillerimizden toplantının gündem maddelerini ve içeriklerini sınıflarında arkadaşları ile paylaşmalarının önemi belirtildi ve toplantı sonlandırıldı.