Rektörümüz Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısına Katıldı.

Üniversitemiz İncirharmanı Kampüsünde Yabancı Diller Yüksekokulu 2019-2020 Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın katılımıyla 16 Ekim 2019 Çarşamba günü Yabancı Diller Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirildi.

Müdür Yardımcıları, öğretim elemanları ve Yüksekokul sekterenin yer aldığı toplantıda Müdür Öğr. Gör. Okşan Dağlı tarafından açılış konuşması sonrasında Yabancı Diller Yüksekokulu’nun tarihçesi, vizyon ve misyonu, akademik ve idari personel profili, yayın sayıları, öğrenci sayıları ve başarı durumu, akademik ve idari sosyal faaliyetler, akreditasyon ve kalite süreçleri, güçlü ve zayıf yönleri, yapılan yatırımlar ve bütçe hesabı, üniversite personeline ve bölge halkına yönelik faaliyetler, öğretim elemanlarına yönelik hizmet-içi eğitim faaliyetleri, bir yıllık genel değerlendirmesi ve bunlarla ilgili istatistiklerin yer aldığı bir sunum gerçekleştirildi.

Öğr. Gör. Okşan Dağlı’nın sunumunun ardından konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, üniversitemiz ve Yabancı Diller Yüksekokulu ile ilgili gözlem ve düşüncelerini öğretim elemanlarıyla paylaşarak tüm akademik ve idari personel ile öğrencilerimizin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve her zaman destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüzün akademik personelin soru, görüş ve önerilerinin alınmasının ardından kampüsten ayrılmadan önce öğrencilerimizle yaptığı görüşmeler ile  sona erdi.