Kampüste Hayat Var

SPOR BİR İNSANIN HER DURUMDA FARKLI OLMASINI SAĞLAR.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Daha dinamik daha renkli daha eğlenceli bir kampüsün olmazsa olmazıdır spor turnuvaları. Bizler de Güz dönemimizi  ‘Voleybol ve Futbol’ turnuvaları ile renklendirdik. Harika karşılaşmalara tanıklık ettiğimiz bu iki turnuvanın tüm takımlarını tebrik ediyoruz ve her güne ayrı bir coşku katan taraftarlara ise teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

Ve gelelim turnuvaların kazanan takımlarına;

Voleybol Erkeklerde kazanan ‘Filenin Sultanları’ takımı oldu. Takım oyuncuları Furkan Can Öztürk (Takım kaptanı), Eren Siyasaltürk, Buğra Ünal, Nuri Hıdır, Anıl Kılıçlı, Abdullah Ateş.

Voleybol Kadınlarda ise kazanan takım ‘Gossip Girls’.  Takım oyuncuları Aleyna Yılmaz, Nurgül Yavuz, Minel Yurddaş, Aydan Mut, Seher Zavrak, Rabia Gündüz.

Futbol turnuvasında altın madalya ‘Alkolik Bilbao’ takımına giderken gümüş madalyanın sahibi ‘Terbiyesizler’ oldu. ‘Alkolik Bilbao’ takım oyuncuları; Göktuğ Selim Kurt, Enes Telli, Utku Burhan, Okan Darılmaz, Ömer Şaffak. ‘Terbiyesizler’ takım oyuncuları; Ali Akar, Yusuf Poyraz Merak, Ahmet Özcan, Mohamed Morsy, Imad Ben Addi, Rahim Secaattin Ulucan.

Turnuvalara katılan tüm öğrencilerimizi göstermiş oldukları olağanüstü performanslarından ötürü tebrik ediyoruz.

Özel teşekkürlerimiz;

Futbol turnuvası süresince maçlarda gerginliğin arttığı anlarda göstermiş olduğu sağduyulu hareketleri, gerek kendi takım arkadaşlarına gerekse karşı takımın oyuncularına karşı sergilediği sportmen davranışları ile bizlere futbolun kutuplaştıran değil birleştiren bir spor olduğunu hatırlatan sevgili öğrencimiz Ali AKAR’ a

Ve bu turnuvaların gerçekleşmesinde en büyük rolü oynayan hem ön hazırlığında hem de müsabakalar süresince hakemlik/ yan hakemlik görevlerini üstlenen sevgili öğrencilerimiz; voleybolda Aşiyan GÜNAYDIN ve Tuğsem DELEN’ e, futbolda Hüseyin KIZIL, Murat ÖZSOY ve Akın BALCI’ ya en büyük teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

Bu kampüste hayat var.