BEÜN Yabancı Diller Yüksekokulu Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi İle İşbirliği Anlaşması Kapsamında İlk Akademi Buluşmalarını Gerçekleştirdi.

BEÜN Yabancı Diller Yüksekokulu Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi İle İşbirliği Anlaşması Kapsamında İlk Akademi Buluşmalarını Gerçekleştirdi.

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bülent Ecevit Üniversitesi arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi ile Yabancı Diller Yüksekokulu eşgüdümünde planlanan çalışmalarla ilgili olarak ilk akademi buluşmalarını gerçekleştirdi. 30.11.2022 tarihinde yüksekokul müdürü Öğr.Gör. Okşan DAĞLI, Bölüm Başkanlığı, Müfredat Geliştirme Ofisi, Ölçme ve Değerlendirme Ofisi, Konuşma Becerileri Ofisi ve Mesleki Gelişim Birimi’nden temsilci öğretim görevlilerinin Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette, yüksekokulumuzun idari işleyişi ve ilgili ofis ve birimlerin faaliyetleri hususunda kapsamlı bir bilgilendirme yapıldı. Ayrıca lise öğrencileriyle bir araya gelinerek YDYO Müdürü Okşan DAĞLI’nın  “Yabancı Dilin Önemini” anlatan konuşmasından sonra Müdür Yardımcısı Murat DEDE ve Bölüm Başkanı Cansu ÜNAL DOMBAYCI ‘da  Hazırlık eğitimi hakkında bilgiler verdi. Sosyal Bilimler Lisesi yetkililerinin kurum içi işleyiş ve faaliyetlerle ilgili gerçekleştirdiği bilgilendirme etabı sonrası, toplantı, yapılacak çalışmaların planlanması ve bir çalışma takvimi oluşturulması ile sona erdi.



Yayınlanma Tarihi : 30.11.2022