Okulumuzda uygulanacak olan 26.11.2020 tarihli birinci vize sınavında ve sonrasında uygulanacak bütün diğer sınavlarda, kopya çektiği veya çekmeye teşebbüs ettiği tespit edilen öğrenci veya öğrencilerin dikkatine!

Okulumuzda uygulanacak olan 26.11.2020 tarihli birinci vize sınavında ve sonrasında uygulanacak bütün diğer sınavlarda, kopya çektiği veya çekmeye teşebbüs ettiği tespit edilen öğrenci veya öğrencilerin sınavları bireysel veya toplu olarak iptal edilecek ve haklarında yüksekokulumuz yönetmeliği gereği kopya soruşturması başlatılacaktır. Sınav esnasında ekran hareketlerinizin saniye saniye kayıt altına alındığını, kopya ile ilgili herhangi bir ihbar bulunmasa dahi sınav bitiminde rastgele örneklem seçilerek sınav esnasında öğrenci hareketlerinin ve şüpheli bulunan durumlar için öğrenci cevaplarının çapraz kontrole tutulabileceğini unutmayınız. Kopya çekmek emeğe haksızlık etmenin ötesinde disiplin cezası gerektiren bir suçtur. Sınavda başarılar dileriz.