ZBEÜN YDYO' da "Gençlik Şenliği" Heyecanı

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize etmiş olduğu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen “Gençlik Şenliği” etkinliklerine ev sahipliği yapan ZBEÜN Yabancı Diller Yüksekokulu, gençlere verilen önemin, sadece eğitim-öğretim faaliyetlerinden ibaret olmadığını bir kez daha gösterdi. Bununla yetinmeyen yüksekokulumuz, şenlik etkinliklerini Kozlu ilçesi liselerinden gelen gençlere açarak, kurum içi ve dışı takipçilerine, “Hedef kitlemiz, yalnızca kampüs sınırları içerisinde yer alan gençlerimiz değildir.” şeklinde anlamlı bir mesajı da vermiş oldu. Yıl sonu genel sınavları haftası nedeniyle, 9-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen şenlik kapsamında 3x3 basketbol, futsal ve voleybol turnuvaları gençlerin rekabetine sahne oldu. Turnuvalar süresince yeteneklerini sergileyen gençlerimiz, kampüs hayatını yerinde gözlemleyerek yükseköğretim seviyesine dair hedeflerini şekillendirmeleri noktasında önemli bir fırsatı da elde etmiş oldu. Renkli görüntülerin etkinlikler kazanan ekipler için düzenlenen ödül takdimi ile sona erdi.