ZBEÜN YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU’NDA HİZMET İÇİ EĞİTİME “UZAKTAN EĞİTİM TEMALI” BAKIŞ

ZBEÜN Yabancı Diller Yüksekokulu’nda kurum içi eğitimler devam ediyor. 23 Mart 2022 tarihinde kurumumuz akademik personelinin katılımı ile gerçekleşen seminerde, “yabancı dil olarak İngilizce’nin çevrim içi öğretimi” konusu farklı boyutları ile ele alınarak, yüksekokulumuzun eğitim-öğretim standartlarının günümüz ihtiyaçlarına daha etkili bir şekilde cevap verebilmesi hedefine yönelik önemli bir adım daha atıldı. YDYO Mesleki Gelişim Birimi’nin organize ettiği etkinlikte, Öğr.Gör.Dr.Behice Ceyda Songül tarafından hazırlanan ve yürütülen sunumun, kurumumuz akademik personeline, çevrim içi eğitimde karşılaşılan problemler, süreç içerisinde kullanılabilecek imkan ve stratejiler üzerine kapsamlı bir içerik sağlamanın yanında güncel bakış açıları kazandırması hedeflenmiştir.Akademik personelimizin soru-cevap süreci ile devam eden etkinlik, Yüksekokulumuz bölüm başkanı Öğr.Gör.Cansu Ünal Dombaycı tarafından takdim edilen teşekkür belgesi ile sonlanmıştır.