2020-2021 Akademik Yılı YDYO Hazırlık Programı Midterm 1 Sınavı Duyurusu

Tüm Hazırlık Programı öğrencileri için Midterm 1 Sınavı 26.11.2020 tarihinde uygulanacaktır. A1 ve A2 kuru öğrencileri için sınav süresi 90 dakikadır ve 16.00-17.30 saatleri aralığında cevaplanabilir olacaktır.

İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri için ise sınav süresi 120 dakikadır ve 16.00-18.00 saatleri aralığında cevaplanabilir olacaktır.

Her öğrencinin sınavı tamamlamak için tek bir hakkı vardır. Olası teknik aksaklıklar göz önünde bulundurulduğu için başlatacağınız tek sınava 5 kez giriş hakkınız bulunmaktadır. Ayrıca sınav esnasında yaşanabilecek teknik aksaklıkları en aza indirebilmek için tüm öğrencilerimizin sınava cep telefonu yerine bilgisayar kullanarak katılmaları önemlidir.

Sınav süresi sona ermeden ‘Tamamla’ butonuna basmanız gerekmektedir. Aksi halde sınavınız değerlendirmeye alınamayacaktır. ‘Tamamla’ butonuna bastıktan sonra ise cevaplarınız üzerinde herhangi bir değişiklik yapmanız mümkün değildir.

Sınava ue.beun.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Midterm 1 sınavınızda ölçülecek beceriler;

A1 kuru öğrencileri için: SpeakOut Elementary Units 1-6 hedefleri, Grammar, Vocabulary, Reading, Writing olacaktır.

A2 kuru öğrencileri için: SpeakOut Pre-Intermediate Units 1-7 hedefleri, Grammar, Vocabulary, Reading, Writing olacaktır

IDE öğrencileri için: Language Leader Upper-Intermediate Units 3-6 hedefleri, Grammar, Vocabulary, Reading, Writing olacaktır.

Başarılar dileriz.