İngilizce Konuşma Günleri Etkinliği Salı günleri İncirharmanı Kampüsü’nde ve Cuma günleri Farabi Kampüsü’nde yapılmaya devam ediyor.

BEÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Okulu bünyesinde kurulan konuşma günleri çalışmaları Amerikalı eğitmenimiz Kelci De Haas tarafından ücretsiz ve gönüllü olarak hizmet vermeye devam ediyor. Tüm öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilmektedirler. Konuşma Günleri etkinliği Salı günleri 3:40 – 4:30 saatleri arasında İncirharmanı Kampüsü ’nde kantinde, Cuma günleri ise 4:00 – 5:00 saatleri arasında Farabi Kampüsü’nde Sezai Karakoç kafede etkinliğini sürdürecektir. Etkinlik takvimi ve içerik aşağıda verilmiştir. Konuşma Kulübünün faaliyeti tüm öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin katılımına açıktır.

İngilizce Konuşma Günleri Etkinlik Takvimi için tıklayınız.