Müdürün Mesajı

Sevgili Öğrenciler,

Uzun süreli emeğiniz ve sabrınızın sonucunda ülkemizin yükselen değeri Bülent Ecevit Üniversitesi’ne girmeye hak kazandınız. Bugünden itibaren önünüzde geleceğinize açılan yeni bir kapıdan girecek ve ilerideki yaşantınızı şekillendirecek adımları atacaksınız. Sizlerin de bildiği üzere günümüzde üniversiteye girmek ne yazık ki kendi başına iş sahibi olmak için yeterli değildir. Önünüzdeki bu beş yılı kendinize yatırım yaparak, kendinizi geliştirerek ve günün koşullarına hazırlayarak geliştirmek zorundasınız. İlk yatırım fırsatınız Yabancı Diller Yüksekokulu’nda alacağınız bir senelik İngilizce eğitim-öğretimi ile karşınızda duruyor. Unutmayalım ki, İngilizce ileride daha fazla fırsatlara sahip kapılardan geçebilmek için mutlak edinmeniz gereken bir anahtardır. Bizler bu yerleşkede deneyimli ve dinamik kadromuzla size bu dili en hızlı ve verimli şekilde öğretmek için –yani “anahtar teslim” için-  hazırız. Sizlerden de beklentimiz bu ekibimize dahil olup verilen eğitim-öğretimden en azami şekilde yararlanmanızdır. Bu ekip çalışmasına sorumluluk bilinci ile katılmanızı gönülden diliyor; sizlere verimli, her anlamda eğlenceli ve başarı dolu bir ders yılı diliyorum.

Okşan DAĞLI

Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü

BEÜ Yabancı Diller Yüksekokulu

Tel: +90 372 266 58 85 Fax: +90 372 266 54 56 ydyo@beun.edu.tr Posta Kodu: 67600 Kozlu - ZONGULDAK